Over ons

Sinds 2011 organiseren wij innovatie-evenementen samen met onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Zoals Innovation in a Week waar per editie gemiddeld 60 studenten aan meedoen. In november 2012 hebben we voor het eerst Innovation in a Week in een onderwijsinstelling georganiseerd. De primeur was bij Avans in ‘s-Hertogenbosch. Het enthousiasme was groot en de vernieuwende aanpak om in multidisciplinaire teams te werken samen met professionals uit het bedrijfsleven bracht ons de Avans Innovatieprijs in 2013. Link naar video nominatie Avans Innovatieprijs.


Vanaf 2013 organiseren we minimaal twee keer per jaar Innovation in a Week. Betrokken onderwijsinstellingen zijn HAS Hogeschool, Avans Hogeschool, KW1C, ROC de Leijgraaf en Helicon. Deelname aan het event is alleen voor de bovengemiddelde studenten weggelegd die aantoonbare interesse hebben in ondernemerschap en innovatie. Een selectieproces met testen op ondernemendheid en innovatief denkvermogen maakt onderdeel uit van het traject.


Nieuwe activiteiten

In 2015 zijn we gestart met de doorontwikkeling van onze expertise. In maart volgende de oprichting van een nieuwe business activiteit: Talentbemiddeling. En natuurlijk met een focus op studenten en pas afgestudeerden die passie hebben voor ondernemerschap en innovatie. En bedrijven die new business opportunities op de plank hebben liggen en op zoek zijn naar kennis, capaciteit en ervaring bij het bedenken en implementeren van new businessvraagstukken.


In april volgende twee nieuwe innovatie-evenementtypen: Innovation in a Day en 1e Hackathon Den Bosch. Innovation in a Day organiseerden we voor 15 Phds op Strijp-S. De 1e Hackathon Den Bosch werd gehouden in de Innovation in a Week HomeBase. Meer dan veertig ICT en Business deelnemers, bedrijfsleven, onderwijs en overheid waren deelgenoot van deze succesvolle 1e editie.


Inmiddels hebben 100en studenten en professionals van MBO / HBO en WO opleidingen meegedaan aan onze innovatie-evenementen. Geïnteresseerd in onze aanpak en wil je ook een hackathon organiseren? Neem dan contact met ons.

Check ook Hackathon Masters voor MBO

Secured By miniOrange