Hackathon Masters door New Business Creators

New Business Creators is sinds 2011 actief in het organiseren van innovatie-evenementen, in samenwerking met onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van hackathons, challenges en innovatiesessies, met als doel het samenbrengen van studenten, professionals en bedrijven om gezamenlijk innovatieve oplossingen te bedenken en te implementeren. 

Op deze plaats focussen we ons op het meesterschap van het organiseren van hackathons. Voor meer informatie over de andere activiteiten kun je de site van New Business Creators raadplegen.

Trackrecord en Meerwaarde

Met een indrukwekkend trackrecord dat teruggaat tot 2011, heeft New Business Creators meer dan 30 innovatie-evenementen georganiseerd, waarbij ze rond de 1000 deelnemers mochten verwelkomen. De bewezen procesaanpak van het bedrijf is een belangrijke meerwaarde, en het heeft geleid tot succesvolle evenementen voor diverse opdrachtgevers, waaronder de gemeente ‘s-Hertogenbosch, stichting OndernemersLift+, VNG, Interprovinciaal Overleg, gemeente Helmond, SPARK Campus, ICT Community ‘s-Hertogenbosch, en verschillende ROC’s in Brabant en Leiden.

Formats voor innovatie

Door formats te ontwikkelen en de organisatie van innovatie-evenementen van A tot Z op zich te nemen, biedt New Business Creators niet alleen een gestroomlijnde aanpak maar ook een waardevolle ervaring voor alle betrokken partijen. De focus ligt op het creëren van een omgeving waarin creativiteit en samenwerking gedijen, wat resulteert in innovatieve oplossingen en waardevolle connecties tussen deelnemers, bedrijven en overheden.

New Business Creators heeft formats ontwikkeld en organiseert innovatie-evenementen zoals Innovation in a Week, challenges en hackathons op maat voor haar opdrachtgevers. De focus ligt op maatwerk en maximale betrokkenheid van strategische partners om de gestelde doelen te bereiken. Hieronder worden enkele voorbeelden genoemd.

Ter illustratie hebben we twee aftermovies bijgevoegd.

Data Hackathon De Gezonde Stad

Hackathon Masters voor MBO 2023

Onze drie waarden

New Business Creators werkt permanent aan verbetering van haar dienstverlening. Daarbij bieden wij u drie zekerheden. 

Prestatiegerichte aanpak

Schaalbare activiteiten

Toegang tot (jonge) innovatieve talenten

  1. Prestatiegerichte aanpak
    Partners en deelnemers bieden we heldere uitgangspunten en doelstellingen voor de hackathons. We verbinden de bouwstenen met een bewezen procesaanpak: onderzoek – ideation – ontwikkelen en bouwen – presentatie. Ondersteund door professionals. De uitkomsten van dit proces vormen een begin voor een nieuwe stap. Onze innovatie-evenementen zijn een inspiratiebron voor deelnemers en opdrachtgevers. Vaak nemen de partners zelf het initiatief voor de vervolgstappen.

  2. Schaalbare activiteiten
    Van één- tot zevendaagse evenementen, van negen tot meer dan zestig deelnemers. Wij stemmen het af op uw situatie. En bij voorkeur creëren we een fundament voor herhaling van de innovatie-activiteiten. Door ons netwerk beschikken wij over een team van New Business Professionals en borgen wij onze kwaliteit ongeacht de omvang en duur.

  3. Toegang tot (jonge) talenten met interesse voor innovatie en ondernemerschap
    Onze jarenlange contacten met het onderwijs en bedrijfsleven bieden een structurele bron voor het opzetten van multidisciplinaire teams. We onderhouden relaties met directies en docenten van MBO, HBO en WO (universitaire opleidingen). En met de deelnemers houden we contact via onze community aanpak, talentprogramma en talentbemiddeling.