Teamlinq


Verbindt experts en eindgebruikers aan jouw innovatieteam

Tijdens hackathons zetten we onze app Teamlinq in. Download de app kosteloos in Play Store of Apple Store.

Teamlinq is een app waarmee innovatieteams gemakkelijk onlinecommunicatie en interactie tot stand brengen met geselecteerde experts en eindgebruikers. Experts en eindgebruikers worden uitgenodigd om kennis te delen en te reageren op vragen en stellingen van de innovatieteams. Teamlinq ondersteunt zo activiteiten in het innovatieproces zoals het vergaren van kennis, toetsen van oplossingsrichtingen en het creëren van een netwerk met experts. Als organisator van de innovatieteams kun je gericht informatie verstrekken aan diverse doelgroepen en stakeholders.


Waar zet ik Teamlinq in?
Bij hackathons/ challenges, middelgrote tot grote organisaties, online innovatieplatforms en vakbeurzen.  


De krachtvan Teamlinq
Door mobiliseren van meer kennis en expertise komen innovatieteams tot betere oplossingen, de betrokkenheid wordt vergroot, concepten worden tijdig gevalideerd.


Rollen
Je kunt Teamlinq in principe gebruiken zonder dat je hoeft in te loggen. Je hebt dan leesrechten. Om actief te participeren maken we onderscheid in de rollen “teamlid”, “bezoeker” en “expert”. Een teamlid plaatst content en communiceert met actieve “bezoekers” en “experts”. Een “bezoeker” reageert op vragen en polls. Tot de groep bezoekers rekenen we eindgebruikers, willekeurige geïnteresseerden, maar ook nieuwe experts die een kijkje in de applicatie willen nemen. Experts worden actief benaderd. Een expert kan kiezen welke teams, vraagstukken of thema’s hij wil volgen. In de onderstaande screenshots staan de verschillende functionaliteiten vermeld.

Secured By miniOrange